Terra. Caine Talie mare spre Adoptie

Terra
Caine Talie Mare spre Adoptie

Terra. Caine Talie mare spre Adoptie. Fetita, aprox. 2 ani.

Sterilizata. Cipata. Carnet Sanatate

Pe Terra am gasit-o hoinarind pe strazi in cautare de mancare. Saracuta avea prolaps vaginal, adica o parte din vagin ii era iesit in afara. De prima data de cand am vazut-o ne-am indragostit iremediabil de ea. Intotdeauna fiecare catel, pisica salvata de pe drumuri are ceva special si ne impresioneaza foarte tare. La Terra ne-a impresionat energia ei frumoasa si iubirea fata de oameni. Cu toate ca este un caine de talie mare este de-o dragalasenie rara si iubirea ei este direct proportionala cu dimensiunea ei si mult mult peste.

Terra este perfect sanatoasa acum si isi cauta casuta ei. Daca vrei s-o cunosti pe Tera, iti spunem cu siguranta c-o vei adora de la prima vedere, toti vizitatorii care vin in adapostul Love For Animals se indragostesc de ea. De aceea suntem convinsi ca merita o sansa pentru ca are mare nevoie de oamenii ei, de familia ei care s-o pretuiasca. Vino s-o cunosti pe Terra. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii: 0765.504.037.

Love For Animals

*Pentru adoptie politica Asociatiei noastre este sa verifice inainte locatia care ii va fi casa. Animalutele noastre se vor dona doar cu contract de adoptie. Aceste masuri le luam pentru siguranta fiecarui animalut care pleaca din Adapostul Love For Animals si pentru a ne asigura ca animalutele noastre vor ajunge in case responsabile care le vor oferi pe langa dragoste, hrană si securitate si siguranta.

Gaseste-ti blanosul perfect pentru casa si familia ta

Echipa Love For Animals te poate indruma sa-ti gasesti animalutul perfect pentru casa si familia ta