Gladys

💝 Gladys a fost găsită împreună cu frățiorul ei într-un șanț. Am fost anunțați că erau 4 puișori însă i-am mai găsit doar pe ei. Erau pur și simplu însetați.

❌ Puișorii luați cu cruzime de la mama lor nu se pot descurca singuri, nu pot supraviețui. Mulți dintre ei mor de sete, foame, frig și de diferite boli. De aceea sterilizările sunt foarte importante. de aceea este bine să ne implicăm cu toții mai mult și sa ajungă la cât mai multe persoane aceasta opțiune: #STERILIZAREA #GRATUITĂ.

👌 Gladys este o mititică tare norocoasă. A fost adoptată de o familie minunată și este considerată membru al familiei. Va mulțumim din tot sufletul frumoasa doamna Cheryl pentru că i-ați dat o nouă șansă la viață frumoasei Gladys și pentru că o iubiți atât de mult. 💕

 

🙏 Aceste adopții sunt posibile doar cu ajutorul echipei #EverMoreDogRescue, doar cu ajutorul lor mii de căței și pisicuțe duc o viață minunată acum, în care sunt răsfățați și iubiți. Cea mai bună viață pe care o pot avea. Mulțumim din tot sufletul.

„Un simplu act de bunătate ne răspândeşte rădăcinile în toate direcţiile, iar aceste rădăcini prind viaţă şi dau naştere la noi copaci.” Amelia Earhart
Gladys
Gladys

If you have any other questions, please contact us