Caramel. Cel mai adorabil pisoias.

💔 Bucățica aceasta de suflețel a fost Caramel.

A murit din cauza parvovirusului felin (palneocopenie) și a peritonitei infecțioase (PIF).

L-am adoptat pe Caramel însă ghinionul lui a fost că între timp am mai adus și alte pisicuțe din adăpost, care aveau aceste boli, deoarece și ele trebuiau ajutate, iar la adăpost era prea frig pentru ele. Caramel nu a rezistat la aceste boli, de când l-am adus era foarte slăbit.

🧩 Au rămas doar bucățele de puzzle, de amintiri. Doar cine iubește cu adevărat un animăluț își poate da seama cât de copleșitoare este pierderea unui blănos.

😔 Din păcate nu reușim să-i salvăm pe toți pentru că frecvența cu care se continuă aruncarea lor este mult, mult mai mare decât puterile și resursele noastre. Iar asta ne frustrează îngrozitor.

🐾 Când unul dintre prietenii noștri este lăsat în urmă ajungem să ne simțim neputincioși și copleșiți de faptul că nu putem opri aceste obiceiuri oribile. Cum să condamni la moarte aceste mici suflețele nevinovate care dacă le lași îți vor umple sufletul cu iubire.

💖 Caramel era un pupăcios și jumătate, ziceam că e ca un cățeluș, toată ziua se ținea după tine și plângea să-l iei în brațe. Bucățele de amintiri și de iubire rămân în urma lui și multă neputință că nu am reușit să-l ținem lângă noi și să-l ajutăm mai mult. Acum este cu familia noastră de patrupede din cer.

Te iubim micuțule îngeraș și ne bucurăm că te-am cunoscut. Vei rămâne în sufletele noastre, cu noi, pentru totdeauna. 💔💔💔
Caramel
Caramel

If you have any other questions, please contact us