RINO

🐾 El este Rino, mulți îl știți deja, am sa spun povestea lui pe larg să înțeleagă toată lumea ce înseamnă să îți iei un angajament. 🐾
Rino este un cățel găsit de o asociație în Cluj legat de un stâlp, nimeni nu se putea apropia de el, a fost tranchilizat și dus la un cabinet veterinar unde a fost castrat și a stat cazat acolo, cât de cât s-a apropiat de fetele de acolo în schimb cu bărbații era reticent.
Cineva din Brașov a vrut sa-l adopte pentru ca au fost impresionați de povestea lui și mai mult de felul cum arăta și astfel au apelat la ajutorul nostru să intermediem adopția.
Am plătit transport și Rino a ajuns în adăpost la noi unde era așteptat de adoptatori, din păcate era foarte agitat și nu a lăsat pe nimeni sa pună mâna pe el, am eliberat un țarc de urgență și l-am cazat în adăpost. Timp de două săptămâni personal am lucrat cu el si cu multa răbdare și dragoste Rino a prins încredere în oameni chiar a învățat și comenzi de bază, în aceste doua săptămâni au venit și adoptatorii și totul a decurs nesperat de bine, le-am explicat pe larg (ore întregi) ce trebuie sa facă și cum să lucreze cu el pentru o viață liniștită cu Rino.
După două luni de la plecarea lui Rino la casa lui, colega Roxana a primit un telefon de la adoptatori cu vestea care a declanșat iadul pentru Rino și anume că: citez ,, noi în 10 zile plecam pe vas și nu avem ce să facem cu el, dacă îl luați voi bine dacă nu îl ducem la alt adăpost ” . Le-am cerut poze cu el , după trei zile am primit ceva poze și s-a postat pentru adopție.
Ne-am bucurat iar că am primit cerere de adopție într-un timp scurt, Roxana colega noastră cu domnul respectiv ce înseamnă adopția și ce responsabilitate presupune etc… După o săptămână a fost Roxana sunată de noii adoptatori care au spus următoarele, citez : ,,prietena s-a angajat și nu avem timp de el , până luni sa îl luați ” , asta s-a întâmplat vineri.
A fost repostat Rino cu rugămintea sa primim cereri de adopție de la oameni serioși, care chiar vor un cățel , am primit o cerere de adopție, a vorbit Roxana cu respectivul domn , i-a povestit ce a pățit Rino și că ne dorim ceva serios pentru el pentru că a suferit destul. Dânsul ne-a asigurat că știe ce înseamnă că a avut cățel din rasa lui Rino care a murit de bătrânețe și ca totul este ok , m-am dus la ei acasă sa vad ce condiții sunt le-am reamintit și eu povestea lui Rino și ce vrem de la ei , toate bune și frumoase. L-am luat pe Rino de la cel de-al doilea adoptator și l-am lăsat la noua lui casă, după fix O ORA JUMĂTATE am primit mesaj ca nu este ce voiau ei și că au crezut ca este mai mic…
În acest moment Rino este în adăpost trist și cu inima frântă.
Nu am fost niciodată atât de scârbit și de nervos pe rasa umană și credeți-mă că am văzut lucruri cât pentru o viață.
Rino are nevoie de o familie care să fie dispusă să lucreze cu el , primii adoptatori nu au lucrat deloc cu el și nu au respectat nimic din ce i-am rugat .
Rino este un cățel foarte iubitor și cu multa energie, deci trebuie plimbat cel puțin 1 ora dimineața și o ora seara zilnic .

Rino trebuie învățat sa meargă corect în lesă, trebuie învățat cu botnița, în schimb vă va oferi dragoste necondiționată.

Rino
Rino
Love for Animals - Rino Adoptat

If you have any other questions, please contact us