ADOPTAT

Pablo. Catei spre adoptie Brasov
Pablo. Catei spre adoptie Brasov

PABLO
catei spre adoptie Brasov

Pablo. Catei spre Adoptie Brasov. Pablo are aproximativ 10-11 luni, mascul.  Este foarte prietenos cu oamenii si cu ceilalti catei si este de o blandete rara.

A fost abandonat de stapanii lui pentru ca avea probleme de sanatate. A fost preluat si tratat iar acum are o stare perfecta de sanatate. Chinul pentru el nu s-a terminat insa pentru ca o perioada de timp a stat intr-o cusca pentru ca nu erau deloc locuri disponibile, iar acum a ajuns in adapostul nostru unde bineninteles ca este adorat si rasfatat insa tanjeste dupa mai mult. Are nevoie de oamenii lui care sa-l plimbe, sa-l rasfete si sa-i ofere dragostea de care are atata nevoie. Cu toate ca este din rasa pitbull este extrem de bland, jucaus si iubitor. Este un  exemplar superb.

Pablo. Catei spre Adoptie Brasov

Pablo a fost castarat ca sa ne ferim de persoanele care l-ar fi dorit pentru monta. Pablo va fi dat spre adoptie doar cu contract de adoptie si dupa o perioada de proba in prealabil in care vom urmari daca se poate acomoda in noua casa. De asemenea este foarte important ca micutul necuvantator sa locuiasca in casa datorita blanitei care este una surta. Valabil pentru adoptie doar in Brasov sau imprejurimi.

Daca iti doresti un minunat exemplar care v-a intoarce multe priviri si un prieten iubitor si de incredere vino sa-l cunosti pe Pablo. Este minunat si locul lui nu este intr-un adapost ci intr-o casa iubitoare.

Va rugam mult sa ne ajutati sa ii gasim o casuta lui Pablo.

Love for Animals
2022-10-09T07:48:37+00:00
Go to Top