DRAX Adopta un Metis de Dog German
DRAX Adopta un Metis de Dog German

LORD
Adopta un Metis de Ciobanesc German

Lord. Adopta un Metis de Ciobanesc German din Adapostul Love For Animals. Drax a fost gasit umbland pe strazi dezorientat si cerand ajutor trecatorilor. Unul dintre ei s-a oprit si l-a luat acasa insa nu a putut sa-l tina si asa ca ne-a contactat pe noi. L-am preluat pe Drax si acum este in adapostul nostru. Insa dragul de el nu se poate acomoda nicicum. Este foarte nefericit. Plange si latra incontinuu. Pur si simplu are nevoie de caldura unei familii si stie ca locul lui nu este aici, in adapost. Vrea doar sa primeasca si sa ofere dragoste.

Povestea lui Lord o stie doar el. Insa cu siguranta a avut o familie pentru ca este foarte iubitor si lipicios cu oamenii si cu copiii.
Cel mai probabil a fost abandonat, este din pacate un trend in ultima perioada sa se renunte la cainii de rasa cumparati si crescuti de mici.

Lord. Adopta un Metis de Ciobanesc German din Adapostul Love For Animals

Lord este o frumusete de metis de Dog German, in varsta de aproximativ 1 an si jumatate. Este foarte inteligent, bland si jucaus, foarte prietenos cu alti catei si cu copiii. Este o biujuterie de catel care merita cu adevarat o casa.

Lord. Adopta un Metis de Ciobanesc German din Adapostul Love For Animals. Ofera-i cea mai mare bucurie lui Lord si ia-l acasa, iti va fi cel mai de nadejde prieten, pe viata.

Daca tu nu-l poti adopta te rugam sa dai share la postare, poate unul dintre prietenii tai il va adora.

Gaseste-ti blanosul perfect

Catei spre Adoptie

2024-02-03T06:33:47+00:00
Go to Top