Lola. Adoptii caini

Lola
Adoptii Caini Brasov

Iti doresti un camarad de incredere cu care sa te plimbi pe poteci de 🌲 munte? De asemenea iti doresti sa fie frumoasa, iubitoare si protectiva?

Ai gasit-o! Se numeste Lola si este absolut minunata. Te asteapta de foarte mult timp in adapostul #LoveForAnimals s-o iei acasa!
Partenerul ei de joaca, Dexter, a fost adoptat. Lola insa a ramas singura si are mare nevoie de un nou camarad care sa-i ofere plimbari, s-o ingrijeasca si s-o iubeasca.
💝 Un catel salvat din adapost iti va fi vesnic recunoscator, pentru el o sa insemni totul iar dragostea si fericirea lui va fi nemarginita.
*Lola este o fetita in varsta de aproximativ 4 ani. A fost abandonata pe strada. De atunci traieste in adapost. Este sterilizata, vaccinata, cipata si deparazitata. Este un caine cu instincte vanatoresti de aceea este preferabil sa nu aveti si alte animale mici de companie (pisicute, hamsteri…). Lola iubeste copiii si plimbarile. Este foarte iubareata si ascultatoare si va fi cu siguranta un prieten de nadejde.

UPDATE:

📌 Despre adoptiile de catei de la noi va putem spune că sunt foarte rare. De obicei cei care vor un animalut il vor de rasa sau il vor pe post de sonerie, in lant sa nu-i deranjeze cu nimic.
De aceea cand intalnim oameni de bine care vor sa adopte din adăpost un catel ni se umple sufletul de bucurie si speranta. Sa dai o sansa unui catel care a stat aproape toată viata lui închis intr-un adapost de catei este un lucru foarte foarte mare iar bucuria acelui catel este infinita.
Dexter a tras lozul castigător zilele trecute iar acum este liber, rasfatat si iubit! Cred că se vede foarte bine fericirea lui în video-ul de mai jos! Multumim din suflet, am plans si ne-am bucurat alaturi de el!
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept

In aceasta conditie era Dexter cand a fost salvat si a fost adus in adapostul nostru.

Dexter si Lola ❤❤ cei mai faini catei pt adoptie doar in Brasov sau imprejurimi. Cautam casuta la curte, fara alte animalute. Sunt sterilizati, deparazitati, cipati, vaccinati. Daca sunteti interesati si doriti sa-i salvati din viata de adapost, va rugam sa ne contactati. Ne dorim sa ajunga la o familie responsabila si iubitoare de blanosi. Merita o viata la curte, sa fie liberi si fericiti.

Love for Animals

FIND THE PERFECT MATCH

You can judge a man’s true character by the way he treats his fellow animals.

Gaseste-ti blanosul perfect

Catei spre Adoptie

ADOPTA UN CATEL

WOOF WOOF

ADOPTA O PISICA

Miau Miau