Daisy. Adoptie Pisica Brasov
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept

Daisy
Adoptie Pisica Brasov

Daisy are aproximativ 3 luni si este o bijuterie de fetita tigrata, cel mai mult ii place sa toarca si sa se joace. O veti adora la prima vedere. Este foarte prietenoasa cu copii si cateii. Este pur si simplu adorabila.

De ce va recomandam sa optati pentru adoptie in loc sa cumparati o pisica de rasa?
– pentru ca pisicutele din adapost nu va costa nimic, vin vaccinate, deparazitate si cu carnet de sanatate
– pentru ca sunt foarte multe pisicute aruncate pe strazi, la gunoi, in paduri, astfel ca prin adoptie veti salva o viata. Asa cum este si cazul micutei Daisy. Ea a fost aruncata in curtea unui veterinar, peste un gard de 2 m, Daisy avea doar doua spatamani cand a fost aruncata.
– pentru ca animalutele care au trait in conditii grele, pe strazi isi formeaza o mai buna imunitate contra bolilor, sunt mai rezistente
– pentru ca ca aceste pisicute abandonate sunt recunoscatoare si iubirea lor este infinita, pentru ele vei fi o bucatica de rai iar iubirea si recunostinta lor va fi infinita.

*Pentru adoptie politica Asociatiei noastre este ca colegii nostri sa efectueze o vizita in locatia viitoarei familii a pisicutei ca sa ne asiguram ca va fi in siguranta si persoanele care vor s-o adopte sunt persoane responsabile. Animalutele noastre se vor dona doar cu contract de adoptie.
Aceste masuri le luam pentru securitatea fiecarui animalut care pleaca din Adapostul Love For Animals si pentru a ne lua toate masurile de siguranta ca animalutele noastre vor ajunge pe maini bune, in case responsabile care le vor oferi pe langa ingrijire, dragoste, hrană si siguranta.

Daisy – Adoptie Pisica Brasov

Love For Animals
Blanoasa Miaunica/ Blanosul Miaunel te asteapta s-o/sa-l iei acasa

„Există ceva legat de prezenţa unei pisici.. care pare să îndepărteze muşcătura feroce a singurătăţii.”
Louis J. Camuti

Gaseste-ti blanosul perfect pentru casa si familia ta

Echipa Love For Animals te poate indruma sa-ti gasesti animalutul perfect pentru casa si familia ta