Kira. Amstaff pentru adoptie Brasov

Kira. Amstaff pentru Adoptie Brasov – Video

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept

Kira
Amstaff pentru Adoptie Brasov

Kira. Amstaff pentru Adoptie Brasov. Inca un caz salvat in toiul noptii de echipa #Love #For #Animals in conditiile in care chiar nu mai aveam unde s-o adapostim si pe ea.
😔 Kira a fost dusa la veterinar pentru eutanasiere, ea fiind perfect sanatoasa. Kira este de rasa Amstaff si este foarte foarte blanda si iubitoare. Stapanii ei plecau din tara si negasind cu cine s-o lase au considerat ca eutanasierea ei ar fi singura solutie. Kira are doar 4 ani și cu toate că viata ei cu sigurantă nu a fost una bună, deoarece prezintă urme de mutilare (urechiusele i-au fost taiate), Kira merită să trăiască și să fie iubită. In plus ceea ce ne-a induiosat foarte tare la ea este ca dupa atatia ani de suferinte ea totusi nu si-a pierdut bunatatea si increderea in oameni.
Kira merita o sansa! Este foarte foarte iubitoare si docila cu oamenii. Kira este femela si are aproximativ 5 ani. A fost sterilizata de cum a fost preluata de echipa Love For Animals tocmai pentru a elimina din start doritorii de monte. Este vaccinata, deparazitata, cipata si va fi data spre adoptie doar cu contract de adoptie si cu House Checking in prealabil ca sa vedem conditiile in care va fi tinuta. Este de preferat o casa in care nu sunt pisici.
Haideti sa-i oferim o viata mai buna Kirei!

Kira. Amstaff pentru Adoptie Brasov – Foto

Facem eforturi uriașe în ultimul timp atunci când trebuie să adăpostim un patruped în nevoie, de aceea avem mare nevoie de ajutor la rândul nostru.
❌ Adopțiile ne sunt blocate de câteva luni iar adăpostul nostru este deja suprapopulat, echipa Love for Animals are în foster acasă foarte multe animăluțe iar pentru următoarele două luni adopțiile noastre sunt în continuare blocate. Deci de aproape jumătate de an adăpostim suflete însă de plecat ne-a plecat în adopție doar un cățel, aici în țară.
Dacă vrei și tu să te implici mai mult uite cum ne poți ajuta:
🐾 ADOPTĂ un cățel/ pisică din adăpost
🐾 FOSTER – adăpostește la tine acasă un cățel care va pleca la noua lui casă adoptatoare în maxim două luni
🐾 DONEAZĂ pentru hrana animăluțelor din Adăpostul Love For Animals sau pentru campaniile de sterilizări gratuite pe care le susținem
👍 Așa că dacă crezi că ne poți susține în misiunea noastră, ne poți trimite chiar și cel mai mic ajutor pe paypal help@loveforanimals.ro sau în contul Asociației IBAN: RO81BRDE080SV97859670800, in RON, B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU.
Love for Animals

Gaseste-ti blanosul perfect

Catei spre Adoptie

2022-08-19T14:05:05+00:00
Go to Top