Bingo. Catel spre adoptie
Bingo.Catel spre adoptie
Bingo.Catel spre adoptie

Bingo. Catel spre Adoptie

BINGO. Catel sper Adoptie. Brasov sau imprejurimi!

Eu sunt Bingo. Am venit pe lume iarna trecuta. Am fost luat de la mama din prima zi de cand m-am nascut, m-au pus intr-o punga si impreuna cu fratiorii si surioarele mele ne-au aruncat la gunoi. Norocul nostru a fost ca aveam plamanii tari si astfel am putut sa strigam foarte tare dupa ajutor, pentru ca ne doream din tot sufletul sa traim. Celalalt mare noroc al nostru a fost ca ni s-au aliniat planetele si in acel moment a trecut Roxana prin zona unde eram aruncati si ne-a auzit.

Am fost o gasca mare cand eram mici, ne-am distrat tare cu totii impreuna insa la diferite intervale de timp unul cate unul a plecat la casa lui. M-am bucurat pentru ei insa m-am intristat pentru mine.
Din pacate cred ca norocul meu este pe sfarsite insa tot mai sper si ma rog sa nu fie asa. Rand pe rand fratiorii si surorile mele au plecat insa eu…sunt tot aici. Pe mine chiar nu ma vrea nimeni? Imi place si aici insa am nevoie de oamenii mei, vreau sa stau cu ei toata ziua, sa-i iubesc sa ma joc cu ei, sa ne plimbam.

Va rog eu frumos dati-mi o sansa. Sunt un camarad grozav. Bingo

Love for Animals

FIND THE PERFECT MATCH

You can judge a man’s true character by the way he treats his fellow animals.

Gaseste-ti blanosul perfect

Catei spre Adoptie

ADOPTA UN CATEL

WOOF WOOF

ADOPTA O PISICA

Miau Miau